Tiistai 14.6.

AAMU

Kun kaikki olivat paikalla, leikimme nimileikkiä ilmapallolla. Idea oli, että ilmapallo heitettiin ilmaan, ja sanottiin jonkun nimi, jonka piti heittää pallo taas ilmaan ja sanoa seuraava nimi. Kun leikimme leikkiä hetken aikaa, rupesimme valmistautumaan metsäretkeä varten. Osa sai luupin, ja osa hyönteisen imupyydystimen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Metsästä piti ottaa kaksi keppiä, yksi mielenkiintoinen kasvi, ja yksi eloton esine. Imupyydystimellä piti pyydystää myös yksi tai enemmän hyönteisiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuva metsästä.

Kun tulimme metsästä pois, menimme syömään. Ruokana oli kesäkeittoa, grahamlihapiirakkaa ja omenaa. Ruokailun jälkeen pojat tekivät hyönteisille laittomia ruumiinavauksia.Tämän estämiseksi tehtiin adressi, jotta ruumiinavaukset ja hyödyttömät ötököiden kidutukset saataisiin lopetettua. Seuraavaksi yritimme tehdä sokerisateenkaaria. Ensimmäinen ei onnistunut ollenkaan. Teimme niitä viisi, ja kaksi onnistui kunnolla. Seuraavaksi osa teki jättisaippuakuplapuhaltimia.

ILTAPÄIVÄ

Osa teki lisää sokerisateenkaaria. Valokuvaaja kuvasi niiden tekoa ja myös muita asioita luokassa. Vähän ajan päästä aloitimme haastealusten teon. Haastealuksiin on pakko käyttää tiettyjä asioita, ja joidenkin käyttämisestä saa lisäpisteitä.

Sininen ryhmä; Joonas, Rasmus, Sanni ja Vilja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s